Over ons

Over J&B Grijpers

Over J&B Grijpers

J&B Grijpers B.V. is een internationaal opererend bedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met het ontwikkelen, produceren en reviseren van hydraulische, twee of vierdraads overslag en baggergrijpers. Het bedrijf is in 1945 begonnen met de bouw en revisie van overslag en baggergrijpers. Vooral de poliepgrijpers, die werden ingezet bij de DELTAWERKEN.  Een knowhow van meer dan 70 jaar. Dit resulteert in een perfect uitgebalanceerd product voor alle stortgoederen.

 

J&B Grijpers ontwerpt de grijpers 3-dimensionaal en worden op sterkte met FEM doorgerekend. Dit betekent dat er klant specifieke eisen doorgevoerd kunnen worden in een ontwerp en het productie proces.

Het bedrijf heeft een breed assortiment aan standaard type grijpers. Deze typen grijpers zijn snel leverbaar.

Je kunt de J&B grijpers onder vele merken en type kranen vinden. Enkele voorbeelden hiervan zijn : Sennebogen, Caterpillar, Hitachi, Liebherr, Volvo, Fuchs enzovoort.
Door de verschillende ophangsystemen van de verschillende merken en type kranen, hebben we een tweetal snelwissel systemen ontwikkeld. Een mechanisch- en een hydraulisch snelwissel systeem. Het wisselen van grijpers is binnen 10 minuten gerealiseerd.

J&B Grijpers levert grijpers en onderdelen internationaal.

Neem contact op